Цифрове піаніно Alesis Prestige

Реалістичний звук і відчуття

Принесіть додому автентичний досвід гри на піаніно з Alesis Prestige, повнофункціональним цифровим піаніно з клавіатурою оснащеною зваженою молоточковою механікою і 16 неймовірно реалістичними вбудованими тембрами. Це ідеальна заміна повнорозмірному акустичному піаніно з чудовими мультисемпльованими тембрами, максимальною поліфонією 128 і індивідуально налаштованою акустичною системою з мікро масивом потужністю 50 Вт, яка звучить повно і чудово незалежно від розташування в кімнаті. Міцна конструкція Prestige відрізняється компактністю і легкістю, тому ви можете грати, зберігати вдома або брати інструмент з собою куди завгодно. Prestige пропонує безліч функцій як для новачків, так і для професіоналів, тому він чудовий в будь-якій ситуації.

піаніно Alesis Prestige

Мультисемпльовані тембри забезпечують неперевершений реалізм

Як і інші струнні та ударні інструменти, піаніно відоме своєю виразністю. Досвідчені піаністи знають, як важливо, щоб емоції і нюанси проявлялися під час виступу. Ось чому Prestige використовує технологію мультісемплювання, щоб забезпечити реалістичний ігровий процес, який реагує на ваші дотики, як акустичний інструмент. Кожен з 16 вбудованих тембрів був створений з використанням технології мультисемплів і ретельною увагою до деталей. Ці тембри, а також максимальна поліфонія 128 нот і бездоганно чиста по звучанню акустична система потужністю 50 Вт дозволяють Prestige створювати звук, який не має собі рівних.

Панель керування на Alesis Prestige

Потужний функціонал і інтуїтивно зрозуміле управління

Prestige має всі функції, необхідні для того, щоб допомогти вам вчитися, практикуватися і виступати. У режимі уроку клавіатура ділиться на дві зони з однаковою висотою тону і тембром, що ідеально підходить для учнів, які можуть слідувати за своїм викладачем по фортепіано або дуетом з іншим музикантом. Хочете почути, як просувається ваша гра? Режим запису дозволяє вам записувати, а потім слухати своє виконання, в той час як вбудований метроном тримає вас в потрібному темпі. Щоб додати об'ємності вашому звуку, є режими Layer і Split, а також 5 обираних типів ефекту реверберації. Prestige дозволяє легко регулювати звук за допомогою доступних елементів управління на верхній панелі. Акустична система потужністю 50 Вт в реалізована у вигляді мікро масиву, звучить потужно і чисто, але коли прийде час виходити на сцену або в студію, стереовиходи ¼" можна підключити до будь-якого мікшера або підсилювача. Якщо ви хочете займатися, підключіть навушники до будь-якого з передніх роз'ємів для навушників, щоб автоматично відключити звук в акустичній системі. Prestige забезпечить вас всіма необхідними інтерфейсами.

Акустична система Alesis Prestige

60 безкоштовних інтерактивних уроків Melodics

Melodics - це найкращий спосіб розвинути свої навички і впевненість в грі на клавіатурі. Завантажте Melodics на свій комп'ютер або планшет, щоб практикуватися весело, актуально і ефективно, з величезною різноманітністю уроків і структурою навчання. Ви будете вчитися з миттєвою зворотним зв'язком, граючи чудово звучну музику сучасних жанрів.

3 місяці преміального доступу до Skoove в подарунок

Skoove - зручний і простий спосіб навчитися грі на фортепіано. Це сучасний online курс навчання, адаптується під ваші потреби. Вдосконалюйте свій репертуар, завдяки великій бібліотеці, що включає в себе як класичні так і естрадні композиції. Потрібна допомога? Служба підтримки Skoove, що складається з досвідчених музикантів, зможе відповісти на будь-які ваші запитання. Щомісяця - нові ексклюзивні уроки і композиції, маленькі музичні хитрості і різноманітні прийоми гри! Вдосконалюйте свої навички разом зі Skoove!

2 місяці уроків TakeLessons | Live

Alesis Prestige включає в себе ДВА МІСЯЦІ БЕЗКОШТОВНИХ відеоуроків в режимі реального часу від TakeLessons, найбільшої американської компанії з навчання. Ви будете вчитися швидше, ніж будь-коли, завдяки живим занять зі справжніми досвідченими вчителями! Підніміть руку, задавайте питання, спілкуйтеся з іншими учнями і отримуйте задоволення! Беріть стільки занять, скільки хочете - кожен місяць є сотні занять, з яких можна вибирати.

Фото:

Alesis Prestige вид зверхуAlesis Prestige, вид зверху
Alesis Prestige, панель з роз'ємамиПанель з роз'ємами на Alesis Prestige

Відео:

Матеріал сайту: jam.ua

Компанія: Alesis

Каталог: цифрові піаніно