Пропонуємо до вашої уваги актуальні новини і огляди товарів KORG.

1. Креативний підхід до microKORG

Компактний, доступний і популярний microKORG перетворюється на модуль!

Один із користувачів синтезатора microKORG Стефан Кавігліолі (Stéphane Caviglioli), після 15 річного використання пристрою, вирішив його модифікувати.

Автор зазначає, що процес перетворення не є складним. Для цього йому знадобилося розібрати синтезатор, відключити і зняти клавіші, пітч і модуляцію та замінити їх на фіксовані резистори.

«Найскладніше наприкінці – поставити резистори замість колес пітчу і модуляції, тому що інакше MicroKorg вийде з ладу. Резистори мають працювати як розподілювачі напруги» –  поділився досвідом С.Кавігліолі.

2. Нова атмосферна музика з KORG Volca Keys

На YouTube каналі відомого автора електронної музики BURG з’явилась нова композиція, яка демонструє можливості KORG Volca Keys.

Volca Keys – розпочав новий розділ в історії аналогових синтезаторів компанії Korg.

Він є ідеальним 27-клавішним синтезатором початкового рівня з простим, але разом з тим потужним поліфонічним  аналоговим генератором і луп-секвенсором. Тому Volca Keys поєднує неперевершену компактність корпусу з неймовірно потужним звучанням.

При розробці звукового генератора цього синтезатора був використаний більш ніж півсторічний досвід фахівців у створенні аналогових схем. Зокрема, секція фільтру використовує схему легендарного miniKORG700S (1974). Volca Keys, що володіє простою структурою синтезу з ефектом затримки і секвенсором, є ідеальним рішенням для музикантів, які вирішили придбати свій перший аналоговий синтезатор. Інструмент має багате і виразне звучання в аналоговому стилі і гарантує простоту в освоєнні й неймовірне задоволення від творчого процесу творення звуку.

3. На Andertons високо оцінили KORG monologue

Популярний музичний YouTube канал Andertons (клавішне відділення)провів порівняльне тестування KORG monologue з іншим відомим монофонічним синтезатором Moog Sub Phatty.

KORG monologue – монофонічний аналоговий синтезатор з 25 зменшеними клавішами чутливими до натискання. Monologue має два осциллятори і вбудований OLED дисплей, який показує форму хвилі. KORG Monologue виходить за рамки класичних аналогових синтезаторів завдяки 100 пресетам. Користувач може швидко вибрати будь яку програму для миттєвого доступу до глибоких басів або будь яких інших звуків, включаючи ударні секвенції. У створенні пресетів KORG monologue взяли участь багато музикантів, а також відомий британський композитор, діджей та музичний продюсер Aphex Twin. Покроковий секвенсор Monologue був вдосконалений, щоб дозволити створювати більш складні і цікаві ритмічні малюнки. Однією з особливостей даного синтезатор є технологія мікротюнингу, яка дозволяє урізноманітнити звучання.

На задній панелі синтезатора розташовуються роз'єми підключення MIDI In / Out, інтерфейс USB, Sync In / Out, Audio In / Out та роз'єм для навушників.

Синтезатор Korg Monologue доступний у п’яти кольорових варіаціях.

4. Концерт SEXTILE відбувся разом з KORG MS-20

Нещодавно американська електронна панк-група SEXTILE відіграла свій останній концерт у Мадриді разом з KORG MS-20

Монофонічний аналоговий синтезатор Korg MS-20 – відтворює оригінальну модель 1978 року, але зроблений у форматі MINI. Розробники відтворили оригінальну схему, розмістивши її у корпусі, зменшеному на 86%.

За даними виробників, загальне число користувачів синтезатора та повʹязаних продуктів (плагіна Korg MS-20 і додатку iMS-20 iPad) вже сягає понад 300 000 осіб.

Матеріал підготувала: Марина Худолій

Компанія: Korg

Каталог: