Akai випускає масштабне оновлення функції своїх грувбоксів і програмного забезпечення Akai MPC.

update-mpc-2.10

Головною родзинкою оновлення є AIR Vocal Suite — спеціальний набір плагінів для обробки вокала, який включає в себе AIR Vocal Suite, що дозволяє коректувати висоту звука по лініям автоналаштування. Також в лінійку входять AIR Vocal Doubler і AIR Vocal Harmonizer (для створення багатошарової гармонії).

Окрім того, було додано чотири нових додаткових інструмента. AIR Hype нараховує більш як 1500 звуків (включаючи фортепіано і синтезатори). AIR Mellotron і AIR Solina за допомогою вбудованої панелі ефектів AIR Flavor відтворюють звучання старовинних інструментів. Що ж стосується синтезаторів, то є ще вбудований WayOutWare Odyssey для відтворення тембру ARP Odyssey.

MPC 2.10 додає 7 нових плагінів Insert Effects: Stutter, Diode Clipper, Half Speed, AIR Diffuser Delay, Granulator, Sample Delay і AIR Limiter. А також 10 нових ефектів Drum Pad.

Нарешті, MPC тепер буде під’єднуватись до аудіоінтерфейсів USB Class Compliant і підтримувати до 32 аудіовходів і виходів. Що дозволить записувати додаткові треки й розширювати вихідні дані пристроїв для використання з додатковим обладнанням.

MPC 2.10 — безкоштовне для користувачів MPC Live, MPC Live II, MPC One, MPC X і MPC Desktop.

Більш детальна інформація — на сайті виробника.

Компанія: Akai

Каталог: MIDI-контроллери