IK Multimedia UNO Synth Pro - аналоговий синтезатор нового покоління в двох модифікаціях!

UNO Synth Pro дає вам можливість створювати практично будь-який аналоговий синтезаторний звук, який ви можете собі уявити! Завдяки унікальному подвійному фільтру, парафонічному дизайну з 3-ма осциляторами, 256 пресетами, 64-ступінчастим секвенсором, ефектам студійного рівня, розширеним з'єднанням і багато чому іншому, UNO Synth Pro відкриває нові горизонти для музикантів.

Масивне "велике" аналогове звучання

Три генератори з безступеневим регулюванням форми хвилі з PWM (ШІМ), синхронізацією, FM і кільцевою (ring) модуляцією

Dual filter конструкція з подвійним фільтром

Абсолютно новий фільтр SSI плюс оригінальний фільтр UNO Synth для 24 можливих режимів, включаючи послідовну і паралельну маршрутизацію

Приголомшлива звукова гнучкість

Повноцінні ADSR огинаючі + LFO та матриця модуляції

Просунуте управління

256 редагованих пресетів, вбудований арпеджиатор і 64-кроковий секвенсор з автоматизацією

Вбудовані ефекти

12 ефектів студійної якості, три з яких можуть використовуватися одночасно: модуляція, затримка і реверберація, плюс повністю аналоговий овердрайв

Розширені можливості підключення

Безшумні балансні виходи; USB, MIDI і CV/Gate I/O; плюс аудіовхід для фільтрів, ефектів або виходів

3 осцилятора, які можуть все

IK Multimedia UNO Synth Pro

Три аналогових осцилятора забезпечують плавне регулювання форми хвилі, включаючи широтно-імпульсну PWM модуляцію. Осцилятори можна жорстко синхронізувати для отримання більш гармонійно складних тембрів, а осцилятор FM (частотна модуляція) дозволяє формувати все: від ніжних звуків дзвіночка до кричущих індустріальних лидів.

IK Multimedia UNO Synth Pro навіть включає в себе кільцеву ring модуляцію для хиткого sci-fi звуку та генератор білого шуму для широкого діапазону ударних тембрів й епічних педів. Відтворіть популярні тембри знаменитих аналогових синтезаторів або створіть абсолютно нові - у UNO Synth Pro є необхідні вам інструменти!

24 режими роботи подвійних фільтрів

IK Multimedia UNO Synth Pro, фільтри

На додаток до 2-полюсного багаторежимного фільтру OTA, що дістався в спадок від оригінального UNO Synth, UNO Synth Pro додає новий 2/4-полюсний SSI фільтр LP з автоколиваннями. Здвоєні фільтри можна використовувати послідовно або паралельно з інвертованою фазою - всього 24 можливих комбінації фільтрів.

Простіше кажучи, UNO Synth Pro може відтворити фільтруючий звук найвідоміших класичних синтезаторів, а також пропонує абсолютно нові можливості, обмежені лише вашою уявою.

Огинаюча, фільтри та матриця модуляції

IK Multimedia UNO Synth Pro Desktop

IK Multimedia UNO Synth Pro пропонує дві повних огиначих ADSR: одна призначена для фільтра, а інша - для амплітуди, причому обидві доступні в якості джерел для модуляції за всього, від висоти тону генератора і форми хвилі до швидкості LFO або навіть інших ступенів огинаючої.

2 LFO (низькочастотні осцилятори) можуть створювати класичне синтезоване вібрато, вау і тремоло, а також виконувати більш складні модуляції, включаючи звуковий діапазон FM. Зручна матриця модуляції на 16 слотів спрощує маршрутизацію всього цього. Ви можете швидко і легко розробити навіть найскладнішу схему модуляції як з внутрішніми, так і з зовнішніми джерелами, включаючи контролери MIDI.

Приголомшливі вбудовані ефекти

Компанія IK Multimedia має багаторічний досвід моделювання аналогових студійних ефектів. В UNO Synth Pro ви знайдете супертеплий і органічний аналоговий овердрайв, а також 12 ефектів студійної якості в трьох слотах (можуть працювати одночасно): модуляція, затримка і реверберація. Зовнішні сигнали також можуть бути маршрутізовані через ці ефекти з попередньою фільтрацією ефектів для максимальної гнучкості.

Незрівнянна зручність гри

IK Multimedia UNO Synth Pro Desktop

UNO Synth Pro Desktop оснащений вдосконаленою версією оригінальних довговічних ємнісних клавіш разом з стрічковими контролерами висоти тону і модуляції для максимальної виразності.

На верхній панелі розміщені пружні гумові педи для секцій управління, а також індикатори зі світлодіодним підсвічуванням і LED дисплей для відображення ключової інформації, що спрощує використання UNO Synth Pro наживо на сцені або під час сеансів просунутого програмування в студії.

IK Multimedia UNO Synth Pro

UNO Synth Pro оснащений преміальною 37-клавішною напівзваженою клавіатурою італійського виробника Fatar, що підтримує функцію післядотику, разом з традиційними поворотними контролерами висоти тону і модуляції для максимальної виразності.

Пресети, секвенсор і арпеджиатор

IK Multimedia UNO Synth Pro Desktop

UNO Synth Pro пропонує 256 редагованих пресетів, кожен з яких фіксує повний стан звукового движка від осциляторів до ефектів.

Вбудований 64-кроковий секвенсор пропонує як покроковий запис, так і запис в реальному часі з автоматизацією до 40 параметрів, дозволяючи створювати неймовірно складні й динамічні звукові фактури. Ви навіть можете створити автоматизацію роботи параметрів control voltage і gate.

10-режімний арпеджиатор спрощує створення складних патернів, а також пропонує музикантові новий "режим акордів", який максимально розкриває переваги парафонічного дизайну IK Multimedia UNO Synth Pro.

Розширені можливості підключення

IK Multimedia UNO Synth Pro Desktop, роз'єми

UNO Synth Pro пропонує два безшумних балансних аудіовиходи, а також вихід для навушників для чудової якості звуку в будь-якій ситуації.

USB і 5-контактний роз'єм MIDI In і Out спрощують інтеграцію з іншими синтезаторами, Mac/ПК і мобільними пристроями, а з'єднання CV/Gate, що призначаються, дозволяють UNO Synth Pro легко взаємодіяти з вашим Eurorack або іншою модульною системою. Спеціальний вхід Audio in дозволяє отримати доступ до фільтру і секції FX для зовнішніх сигналів на додаток до вихідного наскрізного каналу для послідовного з'єднання декількох пристроїв разом без використання мікшера.

 

Матеріал сайту: jam.ua

Компанія: IK Multimedia

Каталог: синтезатори