Володимир Кузьмін, дизайнер "Полівокс", оголосив про партнерство з німецьким гігантом - компанією Behringer.

Синтезатор Полівокс

Швидше за все, ми побачимо «переосмислення» класичного дуофонічного аналогового синтезатора. А завдяки виробничим потужностям Берінджера, буде можливість випустити його великим тиражем.

Ось слова самого Кузьміна:

“З великим інтересом я слідкував за баченням Behringer - повернути культові синтезатори та зробити їх доступними для музикантів. Все своє життя я захоплююсь синтезаторами, і саме тому вирішив зв’язатися з Улі, щоб дізнатись, чи буде Behringer зацікавлений у розробці нового Polivoks, оскільки хотів би, щоб моя справа продовжувала жити...
... Polivoks має особливості, які є дуже незвичними для більшості аналогових синтезаторів, що створює цей дуже унікальний та своєрідний звук, який часто називають «звуком російського синтезатора.
Протягом багатьох років я мрію створити новий і набагато вдосконалений «Полівокс». Бачення синтезатора Улі надає мені фантастичну можливість внести свій внесок у переосмислення мого інструмента і зробити його доступним для всіх - бачення, в яке я глибоко вірю і хочу бути його частиною».

Улі Берінджер додає:

«Для мене величезна честь мати Володимира Кузьміна в нашій команді, оскільки він є легендарним дизайнером синтезаторів. Ми пишаємось цим...”

Сподіваємось, що співпраця принесе користь обом компаніям.

Ну і наприкінці — посилання на статтю на сайті soundonsound.com про «Formanta Polivoks» (матеріал англійською мовою).

Компанії:

Каталог: